fbpx
Cele mai uimitoare destinații de parapantă din lume Conform Booking.com

Cele mai uimitoare destinații de parapantă din lume Conform Booking.com

Parapanta nu este pentru cei slabi de inimă. Dar atunci când vă înălțați pe malul mării sau vă plimbați prin munți, orice sentiment de frică este repede înlocuit cu unul de uimire. De fapt, parapanta este probabil cea mai minunată dintre toate activitățile aeriene. Pentru a demonstra acest lucru, Booking.com a realizat o listă cu cele mai uluitoare locuri cu parapanta din lume.


Articol în engleză preluat de AICI.

Interlaken, Switzerland

Interlaken este lacul alimentat de ghețari și acoperit de munți cu zăpadă și tototdată poarta de acces către celebra regiune Jungfrau din Elveția. Acesta este, fără îndoială, cel mai atrăgător loc de joacă pentru paragliding și de aventură din Europa cu posibilitatea de alunecare fără greutate deasupra vârfurilor muntoase de 4.000 de metri - una dintre cele mai mari atracții ale locației conform reviewurilor lăsate pe Booking.com.

Pokhara, Nepal

Având vederi uluitoare asupra celor mai înalți munți din lume, zborul cu parapanta în valea Pokhara din Nepal este un must de top pentru piloții experimentați de parapantă. Altitudinea relativ scăzută înseamnă că temperaturile rămân calde, fapt care vă ajută să obțineți cele mai bune și spectaculoase vederi ale lanțurilor montane Annapurna și Himalaya.

San Gil, Colombia

Iubitorii de adrenalină se adună la San Gil, hotărâți să profite la maximum de râurile cu curgere rapidă, marginile stâncilor și râpele fără fund din zonă. Zborul cu parapanta în canionul epic Chicamocha este principala atracție, cu șansa de a zbura până la 1.500 de metri în mijlocul peisajelor uluitoare. Cel puțin asta spun cei care au vizitat locația.

Oludeniz, Turkey

Pentru țărmurile care merită o carte poștală, golful Oludeniz poate fi cea mai bună alegere din Marea Mediterană. Trebuie doar să vă legați într-un planor și să săriți din vârful muntelui Babadağ pentru a vedea de ce. Nisipurile alb strălucitor contrastează puternic cu nuanțele grozave albastru-verzi din Med, în timp ce munții verzi Taur se întind până la orizont. Priveliștea este una care vă va tăia respirația..îm mod cert.

Valle de Bravo, Mexico

Valle de Bravo nu este doar primul loc în Mexic pentru piloții de parapantă, dar este renumit la nivel internațional pentru condițiile sale fiabile generate de presiunea scăzută a vântului. Există două locații principale de zbor, La Torre și El Peñón. Primul este un site care se află la 30 de minute cu mașina de oraș, în timp ce cel din urmă este mai potrivit pentru piloții avansați care doresc să zboare pe distanțe lungi.

Canoa Quebrada, Brazil

Stâncile imense de gresie ale Canoa Quebrada îl fac destinația ideală pentru a obține vânt sub pânze - sau baldachin, pentru a utiliza termenul tehnic. Plaja oferă condiții optime pentru zbor cu parapanta, cu vânturi potrivite care suflă tot timpul anului.

Gudauri, Georgia

Avansarea peste vârfuri albe, cu schiorii sub parapantă nu este ceea ce ați numi parapanta convențională, dar așa se face în Gudauri. Zborurile în tandem sunt disponibile pe tot parcursul anului aici, oferindu-le celorcare caută senzații tari : priveliști spectaculoase asupra crestelor văilor Stepantsminda și Aragvi.

Cele mai uimitoare destinații de parapantă din lume Conform Booking.com

* Aceste destinații au fost orașele cele mai bine cotate pentru „parapantă”, potrivit călătorilor Booking.com. Destinațiile trebuiau să aibă peste 500 de recomandări pentru „parapanta”pentru a intra în acest TOP.

Articol preluat și tradus: https://www.booking.com/articles/world-amazing-paragliding-destinations.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *