Despre noi

Cateva cuvinte despre noi

Cloudbase s-a nascut in 2007 la Sibiu, din pasiune pentru zborul cu parapanta si din dorinta de a-l promova cat mai bine posibil. Am avut ca motor necesitatea fireasca a unui cadru organizat in care sa se poata invata si practica acest vis frumos- zborul in perfecta armonie si siguranta.

Scoala de zbor cu parapanta Cloudbase organizeaza CURSURI de zbor cu parapanta ce cuprind o parte teoretica si una practica. Toate acestea sunt asigurate de un pilot instructor de parapanta licentiat si membru in cadrul AZLR ( Asociatia de Zbor Liber din Romania). Partea teoretica va fi tinuta la sediul scolii , urmand ca partea practica sa fie sustinuta , in imprejurimile Sibiului si in alte zone special destinate zborului cu parapanta.

Asa ca tot ce-ti ramane tie de facut este sa-ti stergi bocancii de praf, sa te imbraci bine si sa te dedici zborului cu parapanta. Simte-te liber sa descoperi o noua perspectiva asupra a ceea ce este in jurul tau, si de ce nu, asupra ta. Alatura-te scolii de zbor cu parapanta Cloudbase pentru a gusta din acea experienta unica: de a zbura liber. Dupa noi exista doua categorii de oameni: care au zburat si care nu au zburat cu parapanta. Trebuie sa incerci macar o data in viata.

Motive pentru care te-ai inscrie la scoala de zbor cu parapanta Cloudbase

  • avem ca deviza: siguranta inainte de toate
  • dupa termiarea cursurilor in urma unui examen, poti deveni pilot licentiat, recunoscut atat in tara cat si in strainatate
  • cursurile sunt predate de un instructor licentiat, experimentat si profesionist
  • iti este pus la dispozitie echipament de zbor performant si de calitate de-a lungul cursurilor
  • ai garantia unui anturaj placut si a unui mediu antrenant in care sa inveti

Membrii echipei noastre

Florian Agafiu

Instructor

Florian Agafiu

Instructor

Florian Agafiu

Instructor