Voucher cadou zbor cu parapanta

Voucher Parapantă – cel mai unic cadou, zborul cu parapanta

Zbor Tocile Zbor Paltinis
RON 200 RON 300
Decolare 700m Decolare 1200m
Filmare inclusa Filmare inclusa
Contacteaza-ne Contacteaza-ne

Fă cadou un voucher de zbor în tandem cu parapanta

Voucherul de zbor cu parapanta este unul din cele mai inedite cadouri ce poate fi oferit partenerului tău sau unui prieten. Fie că este vorba de o zi de o aniversare, un cadou de crăciun sau orice altă ocazie, avem certitudinea din experiențele anterioare că un voucher de zbor cu parapanta nu va da greși.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și îți vom da toate detaliile despre cum intrii în posesia acestuia.

Zborul cu parapanta în tandem este unul foarte sigur. Este nevoie de o parapantă specială capabilă să transporte doua persoane în același timp. Pasagerul stă în fața pilotului, rămânându-i doar bucuria de a zbura. Decolarea se face foarte repede si ușor. În funcție de intensitatea vântului, se fac câțiva pași în față, sau dacă nu este vânt, o ușoară alergare și ești în aer. La aterizare, pilotul încetinește parapanta la limita posibilă, de cele mai multe ori, aterizarea fiind foarte lina, ca și când cineva te-ar pune ușor cu picioarele pe pamânt.

Deoarece depindem foarte mult de condiția meteo și punem accent mare pe siguranță, cei ce doresc să încerce zborul în tandem cu parpanta, vor trebui să își exprime dorința de a zbura în prealabil, urmând să fie contactați cu două – trei zile înainte.