fbpx
Zbor tandem Cloudbase

Zborul cu parapanta în tandem – cel mai simplu mod de a gusta plăcerea zborului

Zborul cu parapanta în tandem, este realizat cu o parapantă special concepută, astfel încât să poată zbura cu doua persoane în același timp (pilot și pasager). În timpul zborului în tandem pilotul este poziționat în spatele pasagerului, având rolul de a pilota parapanta (atât pilotul cât și pasagerul având echipament propriu). Pasagerul având rolul de a savura priveliștea mediului înconjurător și de a savura o senzație greu de descris in cuvinte.

Cine?

Școala de zbor cu parapanta Cloudbase  din Sibiu, și reprezentată de pilot-tandem-instructor Florian Agafiu, pilot cu o experiență din 1997 până astăzi în materie de zbor cu parapanta.

Ce?

Îți oferă posibilitatea de a gusta din plăcerea zborului, zborul în tandem cu parapanta fiind modul cel mai sigur și simplu în care  puteți încerca pentru prima data această plăcere.

De ce?

Pentru că zborul cu parapanta în tandem este fascinant, atât pentru pilot cât mai ales pentru pasager. Pentru pilot, pentru că poate împărtăși acest sentiment unic pe care-l ai numai atunci când ești în zbor, și pentru pasager pentru că, în sfârșit, gustă din aceasta libertate, senzație pe care numai zborul o poate oferi.

Unde?

Avem mai multe locații în jurul Sibiului de unde putem efectua zboruri în tandem cu parapanta. Zona Păltiniș unde decolarea este la o altitudine de 1100 m, sau dacă vântul nu este favorabil ca direcție pentru zona Păltiniș, avem posibilitatea de a decola cu ajutorul mosorului în zona Gura Râului sau Cisnădie.

Cum?

Vei zbura alături de un pilot instructor. La început vei avea parte de un scurt instructaj de câteva minute. Împreuna cu pilotul de parapantă tandemist va trebui să faci câțiva pași spre a vă lua zborul. Nu este necesară experiența anterioară, pentru zborul în tandem cu parapanta, trebuie doar să-ți dorești să încerci. Toate celelalte vor veni de la sine.

Când?

În momentul în care te-ai hotărât că-ți dorești acest zbor. Membrii Cloudbase sunt aici să te încurajeze!


Saltul cu parapanta este pentru curajoși!


Urmărește-ne pe Facebook.


Niciodata nu e prea tarziu!

În video-ul din stânga vă demonstrăm că vârsta nu este un impediment în zborul cu parapanta. De zbor te vei bucura la orice vârsta!
  • Zburăm doar în condiții de maximă siguranță
  • Echipamentele noastre sunt de cea mai buna calitate
Cumpără VOUCHER TANDEM

Delectați-vă cu o mică parte din tandemurile efectuate de noi

În galeria de mai jos vă prezentăm o mică parte din videourile făcute în timpul zborului cu parapanta și credeți-ne, nu se compara nici la sfert cu senzația trăită în zbor!

De luat aminte :

Zborul cu parapanta în tandem, ca și zborul cu parapanta în general, este posibil numai în momentul în care condițiile meteorologice sunt favorabile acestui sport. Din această cauză, recomandarea noastră este, să vă programați acest zbor din timp, de preferat cu minim 3 zile înaintea datei în care doriți să zburați cu parapanta în tandem.

În cazul în care, condiția meteorologica de la locul de decolare se schimbă și nu mai este favorabilă pentru zborul în tandem cu parapanta (direcția și intensitatea vântului, ploaie sau ninsori), zborul se va reprograma într-o altă zi, în care condițiile meteorologice sunt propice pentru efectuarea zborului.

Costuri Zbor tandem Cloudbase


In funcție de zona în care condițiile meteorologice ne permite să efectuam zborul cu parapanta în tandem, costurile sunt următoarele :

  • pentru zborul în zona Cisnădie-Gura Râului (mosor) – 400 RON
  • pentru zborul în zona Păltiniș (decolare 1100m) – 400 RON
~1
Ani de experiență
~1
Tandemuri realizate
~1
Elevi licențiați
1
Zambete aduse

Zborul cu parapanta în tandem – cel mai simplu mod de a gusta plăcerea zborului

Zborul cu parapanta în tandem, este realizat cu o parapantă special concepută, astfel încât să poată zbura cu doua persoane în același timp (pilot și pasager).

Ce să îți aduci la zbor?

  • îmbrăcăminte de munte confortabilă
  • încălțăminte bocanci cu glezna înaltă
  • ochelari de soare
  • băuturi răcoritoare
  • sandwich
  • buna dispoziție și zâmbetul

Zbor parapantă tandem | Cloudbase

+40 (730) 707 827