Zborul cu parapanta in tandem – cel mai simplu mod de a gusta placerea zborului

Zborul cu parapanta in tandem, este realizat cu o parapanta special conceputa, astfel incat sa poata zbura cu doua persoane in acelasi timp (pilot si pasager). In timpul zborului in tandem pilotul este pozitionat in spatele pasagerului, avand rolul de a pilota parapanta (atat pilotul cat si pasagerul avand echipament propriu).

Cine?

Scoala de zbor cu parapanta Cloudbase  din Sibiu, si reprezentata de pilot-pilot tandem-instructor Florian Agafiu, pilot cu o experienta din 1997 pana astazi in materie de zbor cu parapanta.

Ce?

Iti ofera posibilitatea de a gusta din placerea zborului, zborul in tandem cu parapanta fiind modul cel mai sigur si simplu in care  puteti incerca pentru prima data aceasta placere.

De ce?

Pentru ca zborul cu parapanta in tandem este fascinant, atat pentru pilot cat mai ales pentru pasager. Pentru pilot, pentru ca poate impartasi acest sentiment unic pe care-l ai numai atunci cand esti in zbor, si pentru pasager pentru ca, in sfarsit, gusta din aceasta libertate, senzatie pe care numai zborul o poate oferi.

Unde?

Avem mai multe locatii jurul Sibiului in care putem efectua zboruri in tandem cu parapanta. Zona Paltinis unde decolarea este la o altitudine de 1100 m, sau daca vantul nu este favorabil ca directie avem posibilitatea de a decola cu ajutorul mosorului in zona Gura Raului sau Cisnadie.

Cum?

Vei zbura alaturi de un pilot instructor. La inceput vei avea parte de un scurt instructaj de cateva minute. Impreuna cu pilotul de parapanta tandemist va trebui sa faci cativa pasi spre a va lua zborul. Nu este necesara experienta anterioara, pentru zborul in tandem cu parapanta, trebuie doar sa-ti doresti sa incerci. Toate celelalte vor veni de la sine.

Cand?

In momentul in care te-ai hotarat ca-ti doresti acest zbor.

Niciodata nu e prea tarziu!

In video-ul din stanga va demonstram ca varsta nu este un impediment in zborul cu parapanta. De zbor te vei bucura la orice varsta!
  • Zburam doar in conditii de maxima siguranta
  • Echipamentele noastre sunt de cea mai buna calitate
CONTACTEAZA-NE SI PROGRAMEAZA TANDEM

Delectati-va cu o mica parte din tandemurile efectuate

In galeria de mai jos va prezentam o mica parte din videourile facute in timpul zborului cu parapanta si credeti-ne, nu se compara nici la sfert cu senzatia traita in zbor!

De luat aminte

Zborul cu parapanta in tandem, ca si zborul cu parapanta in general, este posibil numai in momentul in care conditiile meteorologice sunt favorabile acestui sport. Din aceasta cauza, recomandarea noastra este, sa va programati acest zbor din timp, de preferat cu minim 3 zile inaintea datei in care doriti sa zburati cu parapanta in tandem.

In cazul in care, conditia meteorologica de la locul de decolare se schimba si nu mai este favorabila pentru zborul in tandem cu parapanta (directia si intensitatea vantului, ploaie sau ninsori), zborul se va reprograma intr-o alta zi, in care conditile meteorologice sunt propice pentru efectuarea zborului.

Costuri

In functie de zona in care alegeti sa efectuam zborul cu parapanta in tandem, costurile sunt urmatoarele :

  • pentru zborul in zona Cisnadie-Tocile (decolare 700 m) – 150 RON
  • pentru zborul in zona Paltinis (decolare 1100m) – 250 RON
~1
Ani de experienta
~1
Tandemuri realizate
~1
Elevi licentiati
1
Zambete aduse

Ce sa iti aduci la zbor?

  • imbracaminte de munte confortabila
  • incaltaminte bocanci cu glezna inalta
  • ochelari de soare
  • bauturi racoritoare
  • sandwich
parapanta-sibiu-cloudbase-view