fbpx

Stagiul 3 – Avansat Școala de parapantă

Cloudbase - școala ta de parapantă

Ce trebuie să știi despre stagiul 3 ?

Te așteptăm la baza norului în rândurile piloților experimentați.

Dacă ați ajuns în Stagiul 3, înseamnă că mai aveți un pas până la examenul de licențiere, după absolvirea căruia deveniți piloți de parapantă licentiați.


Totuși, până să deveni piloți de parapantă licențiați, mai este drum lung și mai sunt multe lucruri de învățat, dar vă aflați pe „zborul” cel bun.


Scopul acestui stagiu este de a introduce elevul pilot în zborul de altitudine, zborul dinamic și în zborul cu câștig de altitudine. În acest stagiu elevul pilot trebuie să ajungă la nivelul în care poate controla aceste zboruri, se simte confortabil în zbor și se bucură de satisfacțiile pe care le oferă acesta. Tot în acest stagiu se învață atât teoretic cât și practic, manevrele de coborâre rapidă, astfel încât la nevoie acestea să fie realizate eficace și în siguranță de către viitorul pilot de parapantă. De asemenea sunt prezentate teoretic și practic ( unde este posibil ) incidentele specifice zborului cu parapanta.


Toate aceste zboruri fiind posibile doar dacă sunt efectuate în cadrul unor limite de siguranță.


Teorie

În acest stagiu fiecare elev trebuie să fie capabil să-și decidă singur condiția de zbor și să conștientizeze nivelul lui de pregătire motiv pentru care continuăm să aprofundăm partea de teorie specifică. 

Zbor de altitudine

Efectuare zboruri de mare altitudine.

Manevre de coborâre rapidă

În cazul unei schimbări de condiție meteo sau pur și simplu dorința de a coborî mai repede, veți fi capabili să faceți asta prin folosirea unor manevre specifice de coborâre rapidă.

Ce urmează?

Din acest moment ești pregătit pentru examenul de licențiere. Echipa Cloudbase îți urează succes și la cât mai multe ore de zbor.

Video exemplu – parapanta stagiul 3

În video-ul din partea dreaptă avem ca exemplu un zbor dinamic în zona de zbor Vama Veche. Zborul dinamic este accesibil tuturor elevilor care ajung să parcurgă stagiul 3 al școlii de zbor cu parapanta Cloudbase.


Urmărește-ne pe Youtube și simte adrenalina zborului!


Devino PILOT licențiat!

De ce sa ne alegeți ?

  • Punem accentul pe siguranța dumneavoastră
  • Vă putem îndruma în achiziționarea sau închirierea echipamentelor
  • Putem zbura în mai multe locații
  • Ne dăm tot interesul să zburați cât mai mult timp posibil

Opinii foști elevi

Am venit la Florian într-unul din weekend-urile organizate de el și de atunci m-am îndrăgostit de parapantă. Am decis să mă înscriu în școala de zbor cu parapanta Cloudbase și de atunci, nu exista zi bună de zbor în care să nu fiu pe cer. 
- Silvia
Consultă calendarul 2021 cu perioadele în care ne desfășuram activitățile de zbor cu parapanta.
Rezervă-ți un loc la Școala de parapantă
Observații:
  • Acest stagiu poate avea loc numai dacă dispunem de condiția meteorologica favorabilă desfășurării activităților de zbor cu parapanta. Dacă din motive care nu depind de noi, cele 9 zile de curs, nu se pot realiza în sistemul intensiv, atunci zilele diferență se recuperează pe perioada weekend-urilor ce urmează stabilind perioada de comun acord.
  • Tot echipamentul de zbor ( parapantă, seletă, cască, stație ) de care aveți nevoie se poate închiria în limita stocului disponibil de la Școala de zbor cu parapanta Cloudbase din Sibiu.
  • Costul Stagiului 3 - Avansat este de  400 Euro/persoană.