fbpx

Stagiul 1 – Descoperă parapanta 

Cloudbase - Școala ta de parapantă

Ce trebuie să știi despre stagiul 1 ?

Este stagiul în care practic începeți să intrați în lumea parapantismului. Acest stagiu se dorește a fi perioada în care să vă faceți o părere despre cum se învață zborul cu parapanta.


În prezența și sub supravegherea instructorului, veți intra în contact cu parapanta, prin noțiunile teoretice și practice, necesare manevrării parapantei la sol, la decolare, în zbor și la aterizare.


În funcție de capacitățile fiecăruia de asimilare, spre sfârșitul stagiului este posibil să trăiți experiența de a zbura cu parapanta, de pe dealul școală, singuri. Aceste zboruri sunt posibile numai în momentul în care, de comun acord, atât elevul cât și instructorul consideră că elevul este pregătit.


Scopul acestui stagiu este de a răspunde întrebărilor pe care persoanele interesate le pot avea vis-a-vis de ce abilități, cunoștințe, efort și timp, implică parcurgerea următoarelor doua stagii, astfel încât, la finalizarea celor trei stagii, să deveniți piloți independenți de parapantă și să puteți savura din plin satisfacțiile și împlinirile pe care acest sport cu siguranță le poate oferi. 

Deși este primul stagiu și există tentația să fie tratat cu superficialitate, de fapt Stagiul 1 este stagiul în care se clădește " fundația " viitorului pilot de parapanta.


Stagiul 1 - se încheie cu un examen în cadrul Școlii de zbor cu parapanta Cloudbase. Odată cu promovarea acestuia, aveți dreptul să vă înscrieți în Stagiul 2.


Așadar Descoperă parapanta la Școala ta de parapantă Cloudbase în Sibiu.Teorie

Veți învăța noțiunile de baza ale parapantei – din ce este alcătuita, de ce zboară, cât de sigura este.


Descoperă parapanta!

Exerciții la sol

Veți începe să vă familiarizați cu parapanta, prin exerciții de minim control asupra acesteia prin efectuarea exercițiilor practice necesare decolării și aterizării zborului cu parapanta in condiții de maxima siguranță..

Zbor

Daca ați reușit să stăpâniți partea de exerciții practice la sol, cel mai probabil veți avea si primele  desprinderi de sol, la altitudine mică ( în prezența instructorului de parapantă.

Ce urmează

Este momentul să vă bucurați de realizările dumneavoastră și să luați decizia corectă cu privire la continuarea școlii alături de echipa Cloudbase.

Video exemplu – parapanta stagiul 1 Descoperă parapanta

În acest video este prezentată evoluția elevului din stagiul 1, de la primul exercițiu de decolare pana la stadiul când, pe propriile puteri reușește să facă primele zboruri de mică altitudine.


Deci se poate …

De ce să ne alegeți ?

  • Punem accentul pe siguranță
  • Vă oferim echipament necesar
  • Putem zbura în mai multe locații
  • Ne dăm tot interesul să zburați pană la sfârșitul stagiului
  • Vino și descoperă parapanta la Cloudbase!

Opinii fost elevi

Am venit la Florian într-unul din weekend-urile organizate de el și de atunci m-am îndrăgostit de parapantă. Am decis să mă înscriu în Școala Cloudbase și de atunci, nu exista zi bună de zbor în care să nu fiu pe cer.
- Silvia
Consultă calendarul 2021 cu perioadele în care ne desfășuram activitățile de zbor cu parapanta.
Rezervă-ți un loc și descoperă parapanta
Observatii:
  • Acest stagiu poate avea loc numai dacă dispunem de condiția meteorologica favorabilă desfășurării activităților de zbor cu parapanta. Dacă din motive care nu depind de noi, cele 9 zile de curs, nu se pot realiza în sistemul intensiv, atunci zilele diferență se recuperează pe perioada weekend-urilor ce urmează stabilind perioada de comun acord.
  • Tot echipamentul de zbor ( parapantă, seletă, cască, stație ) de care aveți nevoie este pus la dispoziția dumneavoastră de către Școala de zbor cu parapanta Cloudbase din Sibiu.
  • Costul Stagiului 1 - Descoperă parapanta este de  400 Euro/persoană.

Stagiul 1 – Descoperă parapanta 

Cloudbase - Școala ta de parapantă