Contacteaza-ne

Descoperă parapanta într-o singura zi ...

Ne-am gandit la o zi special conceputa pentru a-ţi răspunde întrebărilor pe care cu siguranţă ţi le pui atunci când auzi cuvântul parapantă.
Contacteaza-ne
  • cursuri de zbor cu parapanta

Ce primeşti în acest week-end si ce vei afla?

  • Ce este o parapantă?
  • De ce zboară o parapantă?
  • Cum este să zbori?
  • Este un sport periculos?
  • Este un sport pe care pot să-l practic?
  • Este un sport pe care pot sa mi-l permit?

Totul începe cu un scurt istoric al acestui sport, atât pe plan internaţional, cât şi naţional. Se va continua cu prezentarea echipamentului, cu noţiuni de aerodinamică (pentru a înţelege de ce zboară o parapantă), precum şi cu noţiuni de meteorologie (pentru a înţelege în ce condiţii se poate zbura cu o parapantă ).

Odată insuşite aceste noţiuni teoretice de bază, se va trece la partea practică, unde se va învăţa cum se foloseşte echipamentul destinat zborului cu parapanta şi care sunt tehnicile de decolare, control în zbor şi aterizare, specifice acestui sport.

Ce vă mai oferim?

Dacă doriţi mai mult de atât, îţi oferim posibilitatea de a gusta din plăcerea zborului cu parapanta, în tandem, pentru a te familiariza cu tehnica de zbor şi pentru a savura acest vis ce poate deveni realitate.

Zborul în tandem se va face împreună cu un pilot/tandem/instructor. La început vei avea parte de un scurt instructaj de câteva minute. Pentru a decola, odată cu pilotul de parapantă profesionist, în selete diferite, va trebui să faci câţiva paşi de alergare, spre a vă lua zborul.

Atât partea practică, cât şi zborul în tandem, vor fi filmate cu o cameră video HD, oferindu-ţi imagini inedite, de care îţi vei aduce aminte cu plăcere, şi pe care le vei primi pe un DVD.